maanantai 6. toukokuuta 2013

Pientä flunssaa


Tyytyväisenä

Aikaa on taas viime kirjoituksesta hurahtanut, vappu on tullut juhlittua ja arkielämään ollaan palailtu pikkuhiljaa. Vapunaattona Aaron meni ensimmäistä kertaa hoitoon yön ajaksi ja näin ollen saimme me Nikon kanssa vapaaillan ja yön. Sopivasti sattuen ystävälläni oli ensimmäisen asuntonsa tupaantulijaiset. Pitkästä aikaa oli ihana nähdä tuttuja ja ystäviä lukioajoilta sekä tietenkin uusiakin tuttavuuksia syntyi. Nikokin otti sen illan hyvin rennosti kuten paikan päällä olijat varmasti huomasivat ja se teki kyllä hyvää koko meidän perheellemme. Aaronin hoitoilta ei mennyt parhain päin, kun pienelle miehelle taisi tulla vähän liian kova ikävä äidin perään. 

Nukkumisen suhteen mennään koko ajan parempaan suuntaan. Yöheräilyjen takia ollaan taas siirrytty takaisin perhepetiin ja olemme Nikon kanssa kyllä tyytyväisiä päätökseen. Omaan sänkyyn yritetään sitten myöhemmin siirtää poika nukkumaan. Vielä tällä hetkellä tuntuu kaipaavan sitä vanhempien läheisyyttä yön aikana varsinkin nyt takahampaiden kiusatessa. Tietysti nukuttaminen viereen on puolet helpompaa ja itkuilta säästytään kokonaan. 

Viikonloppuna käytiin hieman kauempana ystäväperhettä tervehtimässä. Lapset leikkivät yhdessä todella hyvin ja leikkipuistokin tuntui olevan kummankin mieleen kovasti, vaikka tietenkään pieniltä itkuilta ja hiekan maisteluilta ei selvittykään. Aaronille tulikin pientä flunssaa matkustelun seurauksena tai lähinnä varmaankin tuulisesta säästä on tullut kurkku kipeäksi. Ruoka ei ole juurikaan tänään maistunut, lämmin maito uppoaa masuun hirvittävää vauhtia. Tietenkin pieni kiukku on tullut myös kylään ja sattuen juuri meidän viikon raskaimmalle päivälle. Nyt kuitenkin valmistautumaan vieraiden tuloon ja hieman siistimään paikkoja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti