tiistai 9. lokakuuta 2012

Sairaalakuulumisia





Pikaista päivitystä eilisestä sairaalareissusta.
Käytiin tosissaan tarkastuksessa kampurajalan tiimoilta ja nyt saatiin sitten lupa siihen, että ei tarvitse tankoa pitää muuten kuin Aaronin nukkuessa. Otimme puheeksi myös tämän ongelman, kun ei yöllä halua pitää kenkää ja ainut ratkaisu olisi se, että sitä olisi väkisin jalassa pidettävä ja valvottava sitten muutama yö, jos ei muuten onnistu. Tietenkään sitten ei saa pitää kenkiä jalassa, jos iho menee rikki.

Kuitenkin jos tämä unikoulu ei kotona onnistu niin ottaavat kuulemma lastenosastolle sisään ja opettaavat siellä. Tämän viikon päätteeksi asia pitäisi hoitaa, että hoito ei missään vaiheessa keskeytyisi. Pienenä ongelmana itselläni on perjantaista asti ollut kuumetta, joka vaihtelee siinä 37,5 - 38,5 asteen välillä ja jaksaminen on suhteellisen huononlaista.

Viime yönä emme vielä laittaneet tankoa jalkaan, mutta itkua syntyi pelkät kengätkin jalassa. Oletettavasti kenkien tiukkuus häiritsee bebaxin jälkeen. Kuitenkin muutaman minuutin itkun jälkeen Aaron nukahti tyytyväisenä ja yölläkin itki kerran ja nukahti samoin tein. Suhteellisen helpottava yö oli ja jos tämä tästä lähtisikin helpommin kuin odotti. Tänä iltana voisi kokeillakin tangon kanssa, mitä mieltä asiasta ollaan.

Seuraava käyntikin hyppäsi nyt kolmen kuukauden päähän niin saa hetkeksi sairaalareissut unohtaa. Alkuvuodesta sinne on jo kuitenkin muutama aika varattuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti