torstai 23. elokuuta 2012

Asioita, joita rakastan kodissani 1


 Näin sisustusaiheesta, kun kerran aloitettiin niin haluan jakaa muutaman kuvan erinäisistä asioista. Toissapäivänä, kun mietiskelin, miten vieraat ja Nikonkin saisi muistamaan, minne Aaronin pyyhkeet kuuluvat, kun kolme eri pyyheripustinta on vierekkäin. Muistin kuitenkin erään rakkaan ihmisen keinon  kontaktoida seinään nimi leikkaamalla lehdistä erilaisia kirjaimia ja lopputulos olikin tämän näköinen...



...kontaktimuovi näyttää hieman törkeältä kuvassa, kun valo kiiltelee siitä, mutta välttäneen meidän perheelle niin pitkään, kunhan Aaron kasvaa ja joudumme laittamaan pyyheripustimen alemmaksi. Kaikki valmiit ripustimet, kun ovat reilusti yli metrin korkeudessa.

Erinäisiä sisustuselementtejä ja saatuja lahjoja, jotka ovat olleet kovasti mieleeni.

DVD-hylly ja vitriini täditäni
 Saimme kaksi vitriinihyllyä, mutta tv-tason takia emme saaneet seinälle mahdutettua kuin yhden, mutta se on vielä meille riittävästi. Kuvassa myös hyvin käytetty DVD-kokoelmani, tosin pitkä lista olisi vielä hankittavaa, mutta viimeisestä ostoksesta hyllyyn alkaa olla jo vuoden päivät.

Nikon siskon muuttaessa pääkaupunkiseudulle, saimme tutkiskella hänen tavaroitaan ja sieltä osui paljon ihania asioita silmiin. Loppujen lopuksi päätimme ottaa kolme lohikäärme-patsasta ja ihmissusi-patsaan, joista kuvat alempana. Myös muutakin tavaraa sattui käsiin osumaan, mutta niistä en alkanut kuvia ottamaan.

Lohikäärmeet, kolmas taaempana (ei näy kuvassa)
Ihmissusipatsas sai kunniapaikan DVD-hyllyn päältä

Ehkä asiat, joista pidän erityisesti juuri tässä asunnossa ovat seinä, johon olemme ripustaneet kuvia perheestämme, lukuunottamatta Onnin kuvia seinälle ei ole vielä ainakaan päätynyt. Toisena asiana rakastan olohuoneen ikkunasta avautuvaa kanavan näköalaa. Yksi hartaimmista toiveistani pienestä saakka on ollut se, että joskus jos olisi koti, josta näkisi vähän vettä.


Valokuvaseinämme
Näkymä olohuoneen ikkunasta

Sitten haluan jakaa muutaman kuvan Aaronista ja hänen kylpyhetkistään. Vastasyntyneenä ja jatkuvan kipsauksen takia, kun kylvetys tehtiin viikoittain keskussairaalassa, Aaron huusi aivan mielettömästi, kun vesi vain ihoon osui. Kuitenkin näin kuukausien kuluessa pieni mies on alkanut rakastamaan kylpyhetkiä enimmäkseen isän kanssa (joskus myös äidin ja mummonkin kanssa).


Iho on taas ruvennut punertamaan, ei kun miettimään, mitä sitä on taas tullut syötyä...

Veden suihkutus on Aaronista aivan mahtavaa

2 kommenttia:

  1. Kivoja esineitä ja tauluja. Olkkarin ikkunasta avautuva maisema on upea, upeampi kuin olisin arvannutkaan ja Aaron ... kylläpäs herra osaakin olla niin mielettömän suloinen.

    VastaaPoista
  2. Sitä maisemaa onkin hankala juuri kuvitella, sitä ei itsekään uskonut, ennen kuin asunnon näki. Herrasta on tosiaan tullut suloinen, viime viikot ollut erittäin rakastettava :)

    VastaaPoista