sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viikonloppu mökillä


Äidillä oli perjantaina isän ollessa töissä kova siivousurakka sosesyönnin jälkeen

Tämä viikonloppu vietettiinkin koko perheen voimin mökki maisemissa. Osaltaan minua pelotti lähteä mökille Aaronin kanssa jo näin aikaiseen, koska siellä ei kuitenkaan tule lämmintä vettä eikä varsinkaan ole mikroa, jossa lämmittää soseita. 

Kuitenkin Nikon mieliksi sitten lähdin ja houkuttelin isäni ja veljeni illaksi seuraksemme. Lämmitimme saunan ja grillasimme hieman ruokaa. Tällä kertaa epäonnistuimme chorizon hauduttamisessa, koska unohdimme öljyn nesteeksi siihen ja maku makkarassa oli "hieman" tulinen.


Ruokailemassa


Tätini mies oli nikkaroinut itse tälläisen koristeen, jossa voi säilyttää jotain esim. perunoita

Mökillä olossa on kyllä omat hyvät puolensa. Ei ole sitä nykyajan tekniikka ihan lähellä ja aikaa riittääkin asioihin ihan eri tavalla ja joskus sitä vaan on mukava vain istua terassilla hyvän kirjan kanssa. Toisena hyvänä puolena haluan mainita ilmaston. Nukuimmekin mökillä 14 tunnin yöunet ja olimme aivan eri tavalla virkeitä, kun kaupungissa nukutun yön jälkeen. 

Kuitenkin, hyvien puolien jälkeen tulee huonot. Itikoita mökillä oli monta kertaa enemmän kuin kaupungissa ja ne tuntuivatkin olevan erittäin äkäisiä. Hyttyssavut ja myrkyt eivät oikein tuntuneet tehoavan. 



Rantakaislikkoa

Rentouttavan mökkiviikonlopun jälkeen onkin mukava palata kaupunkiarkeen. Pienenä ongelmana, minä menin syömään salaattia, missä oli salaattikastiketta. Tietenkin siinä kastikkeessa oli kananmunaa ja Aaron tuntuikin puklaavan kaiken tänään syömänsä ruoan pois. Aaron siis on kananmunalle allerginen, joka tuntuu minulle olla aina niin hankalalta muistaa.



2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana "sottapytty" ... ja voi nuo silmät! ... niin ihanat!

    VastaaPoista
  2. Ne on ihanat, toivon kovasti että säilyisivät tuon värisinä.

    VastaaPoista