torstai 14. kesäkuuta 2012

Neuvolatorstai


Aaron lempilelunsa kimpussa


Tänään meillä olikin neuvolapäivä heti aamusta. Tällä kertaa varauduin asiaan ennemmin ja syötinkin Aaronille sosetta jo heti aamutuimaan, ettei neuvolassa oltaisi niin kiukkuisia. Kiukku itsessäänhän ei haittaa, mutta sillä on vain ikävät sivuvaikutukset, kun itse keskittyy pienen herran rauhoitteluun, menee hoitohenkilöiden sanomiset täysin ohi korvien ja unohdan itsekin sanoa kuulumisia. 
Kuitenkin kyllä sitä kiukkua tuntui silti jostain löytyvän.

Nyt neuvolassa huomattiin, että pituuskäyrä on jo monen kerran jälkeen ollut laskusuuntainen. Huomenna saan tietää lisää, onko aihetta lähteä lisätutkimuksiin sairaalaan. Kuitenkin suurena epäilynä olisi jokin allergia, jota ei olisi huomattu. Asiaan liittyen kävimme jo huhtikuun alussa ihan osastohoidossa, jolloin kyllä löydettiin kananmuna-allergia, mutta asia ei kuitenkaan sillä parantunut, helpottui kylläkin. Nyt sitten mahdollisesti olisi mentävä uudelleen samojen lääkäreiden luo ja todeta, että "minähän sanoin, että jotain siinä on"

Kyllä se on kuitenkin ihanaa huomata, kuinka poika kasvaa. Nyt painoa jo löytyy noin 5600g ja pituutta 62cm. Kohta se on jo iso poika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti