keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lettupäivä tiistai


Eilen tiistaina olikin meillä kyläilypäivä. Aaronin kummi kutsui kylään lettukesteille, joka on meidän kolmen kesken alkanut tulla tavaksi tehdä aina lettuja kun jomminkummin käydään vieraisilla. Nyt kuitenkin Aaronin imetysdieetin takia lettujen teko oli jäänyt tauolle, mutta nyt olikin löytynyt ohje, mihin ei ole tule kananmunaa eikä maitoa. 


Letut onnistuikin aivan mainiosti, emme huomanneet mitään eroa (ainakaan minä en huomannut). Lettujen kera syötiinkin kumkvatti -ja vadelmahilloa juoden kuumaa teetä. 







Odotellessamme lettutaikinaa otettiin muutamia kuvia. Kissa, joka kuvissa esiintyy on Kiki-neiti, joka oli tällä kertaa erityisen kiinnostunut meistä. Viime kerran juoksi vaan karkuun pöydän alle. Saimme myös vihdoinkin otettu perhepotrettejakin, kun tarkoituksena oli tilata kuvakirja kuvan maailmalta, mutta koska en saanut alennuskoodiani toimimaan niin ajateltiin mielummin sitten tilata ifolorilta, jolla on näköjään huomattavasti edullisempaa.




Jouduttiin lähtemään suhteellisen nopeasti, koska Nikon täytyi käydä kaupassa ja Aaron muutenkin alkoi olla erittäin kiukkuinen. Huomasimme, että häneltä rupesi valumaan kirkasta limaa suusta, niin mietimmekin sitten myöhemmin, että olisiko kissa tehnyt allergiaoireita vai sitten vain siitepöly. Ken tietää näistä pienistä maailman ihmeistä.

Sain onneksi pienen miehen rauhoittumaan kauppareissun aikana autossa. Syötyään nukahti syliini ja nukkui sen aikaa, kunnes lähdettiin kotia kohden.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti